Despre organizatori

PLATFORMA EUROPEANĂ DE DEZVOLTARE

Platforma Europeană de Dezvoltare este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2010 având ca scop promovarea valorilor europene în România și a țării noastre în Europa. Experiențele anterioare în domeniul sănătății și prevenției, precum și numeroasele proiecte și acțiuni în colaborare cu entități ale statului român, companii  private și ONG-uri de pe plan local și internațional, ne dau astăzi curajul și încrederea să ne lansăm într-o nouă campanie privind sănătatea tinerilor din România.

Platforma Europeană de Dezvoltare (E.D.P.) este o organizație de tip non-guvernamental  înființată de Fundatia Valente Umane în anul 2010 cu scopul valorificării dublului său atribut, de organizație românească prin statut și europeană prin vocație. E.D.P. reunește atât companii publice cât și private, din toate sectoarele economiei românești, ONG-uri și personae fizice cu o înaltă probitate morală din România și Uniunea Europeană.

Această platformă de dialog bazată pe generatori de dezbateri și pe întâlniri între grupurile de afaceri autohtone și străine care inițiază și contribuie la un dialog interactiv pe problem de actualitate, își propune să ofere soluții economice inteligente, să sprijine implementarea proiectelor și a parteneriatelor economice.

Platforma este deschisă tuturor organizațiilor care îi impărtășesc viziunea și filosofia de acțiune. Deși este o organizație privată nelucrativă, E.D.P. este în slujba interesului public, a intereselor societății românești, fiind animată de valorile europene, de spiritul care a adus pacea și refacerea economică, care a promovat democrația în Europa.